Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Despre noi

CENTRUL CAMBRIDGE ofera cursuri de limba engleza pentru obtinerea: Atestatelor Cambridge (YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers, KET, PET, FCE, CAE, CPE); IELTS; TOEFL. Este Centru de testare Cambridge. Ofera consultanta psiho-pedagogica si financiara gratuita pentru Studii Universitare in Marea Britanie. Centrul face parte din Asociatia pentru Integrare Europeana REPERE.

 

REPERE este o organizatie non-profit, non-guvernamentala, romaneasca, cu sediul central in Bucuresti. Scopul nostru este de a promova Integrarea Europeana in randul cetatenilor romani prin domeniile: tineret, formare profesionala, egalitate de sanse, cetatenie si implicare civica, servicii sociale, perfectionare in domeniul limbilor straine, protectia mediului, antreprenoriat pentru femei. Asociatia a fost infiintata la 12 martie 2002.

 

CENTRUL CAMBRIDGE este formator recunoscut de Cambridge English pentru pregatirea in scopul obtinerii certificatelor Cambridge™.

 

Oferim:

♦ Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Certificatului International Cambridge First Examination (FCE) -> cursuri pentru tineri si adulti.

♦ Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Certificatului International Cambridge Advanced Examination (CAE) -> cursuri pentru tineri si adulti.

♦ Cursuri de limba engleza pentru obtinerea International English Language Testing System (IELTS) -> cursuri pentru tineri si adulti.

♦ Cursuri de limba engleza cu obtinerea Certificatului Profesional de Comunicare în Limba Engleza la nivel intermediar  -> cursuri pentru companii.

♦ Cursuri de limba engleza – Business pentru obtinerea Certificatelor BULATS -> cursuri pentru companii.

♦ Cursuri de limba engleza Military English cu obtinerea Certificatului Profesional de comunicare în limba engleza la nivel intermediar -> cursuri pentru armata.

♦ Cursuri de limba engleza pentru copii in scopul obtinerii Certificatelor Cambridge Junior YLE.