Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

IELTS

IELTS inseamna International English Language Testing System (Sistemul International de testare a limbii engleze). Este un test folosit pentru evaluarea capacitatii de comunicare in engleza, pentru toate cele patru abilitati lingvistice – vorbire,  ascultare, citire, scriere -, pentru cei care intentioneaza sa studieze sau sa lucreze acolo unde engleza este folosita ca limba de comunicare.

 

Din 1989, IELTS si-a dovedit atributele intregii lumi, si s-a impus prin asta, ca ofera un test sigur, global, autentic si adaptat clientilor, care masoara capacitatea reala in viata de zi cu zi de a comunica in limba engleza. Peste 6000 de  institutii educationale, agentii guvernamentale si organizatii profesionale din 120 de tari din intreaga lume (inclusiv Statele Unite) recunosc punctajele IELTS  ca indicatori valizi si siguri ai capacitatii de comunicare in engleza.

 

Cu peste 1.2 milioane de teste date in fiecare an, IELTS este unul dintre testele de engleza cu cea mai rapida crestere din intreaga lume, si reprezinta etalonul de integritate, cercetare si inovatie in domeniu.

 

Atit testul IELTS, cit si examenele Cambridge de limba engleza au recunoastere internationala, dar fiecare institutie sau tara are cerinte specifice.

Adresele de internet unde gasesti mai multe  informatii sunt www.ielts.org; www.cambridgeesol.org; www.britishcouncil.org.