Cursuri engleza atestate Cambridge

English Qualifications

Oferim cursuri de limba engleza pentru obtinerea: Atestatelor Cambridge (YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers, KET, PET, FCE, CAE, CPE); IELTS; TOEFL. Este Centru de pregatire si testare Cambridge. Ofera consultanta psiho-pedagogica si financiara gratuita pentru Studii Universitare in Marea Britanie.

Asociatia Cambridge Centre este o organizatie non-profit, non-guvernamentala, romaneasca, cu sediul central in Bucuresti. Scopul nostru este de a promova Integrarea Europeana in randul cetatenilor romani prin domeniile: tineret, formare profesionala, egalitate de sanse, cetatenie si implicare civica, servicii sociale, perfectionare in domeniul limbilor straine, protectia mediului, antreprenoriat. 

CENTRUL CAMBRIDGE este formator autorizat de Cambridge English Assessment  pentru pregatire in scopul obtinerii certificatelor Cambridge™.

 

Cursurile sunt organizate in module de 20 sau 40 de ore, module care sunt divizate in sedinte de 2 sau 3 ore, in functie de varsta si programul cursantilor. Acestea sunt livrate unor grupe de 8 - 12 cursanti care sunt constituite uniform pe baza nivelului de limba engleza a cursantilor. sedintele se desfasoara de obicei de doua ori pe saptamana iar programul acestora este stabilit de comun acord cu cursantii in functie de nevoile acestora, de disponibilitatea spatiului in care se desfasoara cursurile precum si de programul lectorului care va prelua grupa de cursanti.

Alaturi de posibilitatea de a participa ulterior la o sesiune de examinare pentru obtinerea unui certificat recunoscut international Cambridge Centre emite si adeverinte pentru participanti care sa ateste atat parcurgerea cursului cat si nivelul de limba engleza la care s-a desfasurat cursul.

 

Cursuri pentru copii

Pregatirea Cambridge pentru elevii claselor 0 - 8 este organizata in sistem de predare modular, fiecare modul insemnand 20 de ore de pregatire. Se lucreaza in grupe de 8 - 12 cursanti, grupe care sunt organizate in functie de nivelul de engleza al cursantilor precum si in functie de varsta acestora ca si criteriu secundar. Grupele au parte de sedinte de cate 2 ore de 2 ori pe saptamana.

Cel mai important aspect cu privire la aceste cursuri este ca ele au parte de o metodologie complexa centrata pe nevoile educationale aferente varstei scazute a copiilor. Cu cat copiii sunt mai mici cu atat cursurile sunt mai centrate pe joc, cantec, desen, fara a sacrifica insa continutul teoretic transmis, pentru a asigura un mediu educational cat mai natural pentru elevi. Astfel, acestia nu sunt tratati precum in invatamantul clasic in care se asteapta de la ei sa fie atenti si sa ia notite timp de 2 ore. Cursurile sunt dinamice si integreaza aspecte care sa faca din invatarea limbii engleze o activitate placuta pentru copii.

 

La inceputul fiecarui an scolar se organizeaza o sesiune gratuita de testare in unitatile de invatamant partenere Cambridge Centre precum si o sedinta cu parintii care doresc sa isi inscrie copii la cursuri pentru a stabili programul de desfasurare a acestora. in urma testarii si sedintei Cambridge Centre centralizeaza datele si genereaza grupele de curs, urmand sa transmita aceste informatii parintilor.

Modulele pentru copii sunt grupate in Nivele simetrice cu scala de examinare Cambridge, astfel ca la finalul unui nivel de 4-6 module (in functie de examenul vizat) consideram ca este suficienta pregatirea cursantului pentru a sustine examenul aferent nivelului respectiv.

In cadrul cursurilor se lucreaza cu suporturile de curs emise de Cambridge University Press iar Cambridge Centre poate intermedia furnizarea acestora pentru participantii la cursuri.

 

Cursuri pentru tineri si adulti

Pregatirea Cambridge pentru tinerilor si adultilor este organizata in sistem de predare modular, fiecare modul insemnand 20 de ore de pregatire. Se lucreaza in grupe de 8 - 12 cursanti, grupe care sunt organizate in functie de nivelul de engleza al cursantilor. Grupele au parte de sedinte de cate 2 ore de 2 ori pe saptamana.

Pentru sustinerea unui examen se recomanda parcurgerea a cel putin 6 module pentru cursantii care se afla la nivel pre-intermediar in raport cu examenul pe care doresc sa il sustina si a cel putin 6 module pentru cursantii care se afla la nivel intermediar. Daca cursantii nu se pregatesc pentru sustinerea unui examen sau sunt la nivel incepator atunci se va realiza un parcurs specializat in functie de grupa si de obiectivele cursantilor.

 

In cadrul cursurilor se lucreaza cu suporturile de curs emise de Cambridge University Press iar Cambridge Centre poate intermedia furnizarea acestora pentru participantii la cursuri.

 

ATENTIE! Preturile mai pot varia in functie de chiria care se plateste local pentru sustinerea cursurilor.