Examene

 

Dragi parinti si copii,

 

Din cauza pandemiei Covid-19, organizarea sesiunii de examene Cambridge 2020 a fost amanata. Examenele se vor organiza in perioada 19-30 august 2020, presupunand ca masurile curente de relaxare raman valabile.

 

Mentiuni !!

 

Organizarea examenelor in conditii de maxima siguranta va implica un efort suplimentar din partea noastra, dar si din partea dumneavoastra si a celor examinati. Timpii de asteptare intre probele de examen vor fi mai lungi si purtarea mastilor va fi obligatorie pe tot parcursul sesiunii (cateva ore). Aceste conditii, deloc ideale, este posibil sa aiba un impact negativ asupra abilitatilor de concentrare a celor examinati si deci si asupra rezultatelor finale. Astfel, va sfatuim ca pana la incetarea pandemiei, doar cei care au neaparat nevoie de diploma sa se inscrie la examen.

 

Preturi:

YLE Starters – 350 ron

YLE Movers – 350 ron

YLE Flyers – 350 ron

KET – 400 ron

PET – 500 ron

FCE – 700 ron

 

Pentru copiii care au sustinut cursuri cu sponsorizare pentru examene, in sediile noastre sau in institutiile noastre partenere inainte de inceperea pandemiei si de inchiderea scolilor (deci nu online), beneficiaza de reduceri astfel – la YLE, la 5 module parcurse se mai platesc 100 ron, la 4 module parcurse se mai platesc 200 ron. La KET, la 5 module parcurse se mai platesc 200 ron, la 4 module parcurse se mai platesc 300 ron.

 

 

Pentru informatii si inscrieri, va rugam contactati-ne pana pe data de 28 Iunie 2020.

Informatii/Inscrieri