Engleza pentru elevi

Metode complexe, bazate pe joc, socializare si comunicare.
Lectori specializati in lucrul cu copiii de clase primare, gimnaziale si liceale.
Manuale de la cele mai de prestigiu edituri din domeniul limbilor straine, Oxford si Cambridge University Press.
Sedintele dureaza 120 de minute (cu pauza de 10 minute si doua intervale de cate 50 de minute. Sedintele au acceasi durata atat pentru copiii de clasa pregatitoare, cat si pentru copiii de clasa I si mai mari, de doua ori pe saptamana.
Pregatire progresiva pentru examenele Cambridge, IELTS sau TOEFL.
Un spatiu prietenos si deschis, in care copiii se simt in largul lor si in care nevoile lor sunt mereu in centrul atentiei.
Testare interna pentru verificarea progresului la finalizarea fiecarui modul de 20 de ore, obtinerea unei diplome de absolvire pentru fiecare modul.

Sedintele de limba engleza pentru elevi sunt dinamice si adaptate cursantilor. Metodele si atmosfera de lucru sunt gandite sa sporeasca interesul si curiozitatea.

Cel mai important aspect cu privire la aceste activitati este ca ele au parte de o metodologie complexa centrata pe nevoile educationale aferente varstei copiilor. Cu cat copiii sunt mai mici cu atat activitatile sunt mai centrate pe joc, cantec, desen, fara a sacrifica insa continutul teoretic transmis, pentru a asigura un mediu educational cat mai natural pentru elevi. Astfel, acestia nu sunt tratati precum in invatamantul clasic in care se asteapta de la ei sa fie atenti si sa ia notite timp de 2 ore. Activitatile integreaza aspecte care sa faca din invatarea limbii engleze o activitate placuta pentru copii.

 

Programul de initiere sau perfectionare la limba engleza pentru elevi se desfasoara urmand o serie de pasi:

♦ Pasul 1 – Sesiune de testare,

♦ Pasul 2 – Plasarea in grupa de studiu potrivit nivelului de cunostinte de limba engleza si varsta,

♦ Pasul 3 – Stabilirea programului pe module de cate 20 ore in grupe de 8-10 elevi,

Pasul 4 – Achizitionarea materialelor de lucru de la Cambridge University Press,

♦ Pasul 5 – Derularea programelor in locatiile stabilite,

Pasul 6 – Testarea interna pentru verificarea progresului la finalizarea fiecarui modul de 20 ore, obtinerea unei Diplome de absolvire pentru fiecare modul.