Activitati de initiere si perfectionare a limbii engleze

De ce este este important sa vorbim in limba engleza?

 

► Limba engleza este limba stiintei, a aviatiei, a calculatoarelor, a diplomatiei si a turismului. Cunoasterea limbii engleze va creste sansele de a obtine un loc de munca bine platit intr-o companie multinationala din Romania sau chiar si in strainatate.

► Engleza este limba oficiala a 53 de tari. Ceea ce inseamna o multime de oameni pe care ai putea sa ii cunosti si cu care ai putea sa vorbesti.

► Engleza este limba industriei mass-media. Daca cunosti engleza, nu mai trebuie sa te bazezi pe traduceri sau subtitrari pentru a te bucura de cartile, melodiile, filmele si emisiunile tale preferate.

► Engleza este, de asemenea, limba internetului. Multe site-uri web sunt in limba engleza – iar cunoasterea limbii iti va permite sa intelegi si sa participi la forumuri si discutii.

► Limba engleza este utila in calatorii, permitandu-ti sa ceri indicatii, sa ceri ajutor sau sa schimbi impresii, toate acestea fara a necesita un efort suplimentar din partea ta, astfel incat sa te simti in siguranta oriunde te afli.

► Stiind limba engleza te distrezi, te poti implica in jocuri interactive, poti folosi cu usurinta aplicatiile de pe telefon sau ale site-urilor de socializare.